среда, 13. јун 2012.

A-Beta-CarE ( 054 )

A-Beta-CarE ( 054 )

 

Slobodni radikali su štetne materije koje se formiraju unutar ćelija i u međućelijskom prostoru. Pored ćelijske membrane, oni mogu da oštete i geneski materijal ćelije (DNK) što često može da rezultira ozbiljnim poremećajem u njenoj funkciji. Dejstvo slobodnih

radikala ima za posledicu pojavu najtežih oboljenja kao što su: maligna oboljenja, bolesti srca i krvnih sudova, bolesti pluća... Ubrzan razvoj tehnologije i povećan broj zagađivača životne sredine: izduvni gasovi motornih vozila, upotreba hemijskih sredstava u proizvodnji i konzerviranju životnih namirnica; zračenja televizora, računara, mobilnih telefona; upotreba hemijskog i nuklearnog oružja; sve to ima za posledicu slabljenje odbrambene sposobnosti organizma, što omogućava slobodnim radikalima da odnesu pobedu nad antioksidansima koje stvara sam organizam. Osoba tada ubrzano stari i vrlo često oboleva od najtežih i neizlečivih oboljenja.

Prema najnovijim saznanjima vitamin A iz beta - karotina, selen, E vitamin i C vitamin su vrlo efikasni antioksidansi koji štite od štetnih uticaja slobodnih radikala. A-Beta-CarE štiti naše ćelije od oštećenja.


E vitamin pojačava imuni sistem organizma, utiče na širenje krvnih sudova, deluje protiv zgrušavanja krvi, štiti srce i pluća, povećava polnu moć... Pomaže organizmu da iskorišćava kiseonik i ubrzava oporavak od bolesti ili hirurškog zahvata. 


A vitamin koga organizam preko jetre uzima iz beta - karotina ima veliku ulogu u dobrom funkcionisanju naših očiju, kao i problema nastalih usled poremećaja vida. Takođe ima značajnu ulogu u održavanju zdravlja disajnih puteva, kože, zuba... Organizam snabdeven dovoljnim količinama vitamina A znatno teže podleže malignim bolestima. Provitamin A – beta karotin se za razliku od retinola takoreći ne može predozirati.


Selen: sprečava starenje. Kao najjači antioksidativni mineral doprinosi zaštiti od slobodnih radikala i kancerogena, ublažava zapalenja, podstiče imunološki sistem, pomaže delovanje vitamina E. Olakšava probleme nastale u menopauzi kod žena kao što je povećan osećaj toplote. Potreban u muškom reproduktivnom sistemu kao I metabolizmu uopšte. Neophodan je za dobar rad srca i krvnih sudova. Nedostatak selena dovodi do pada imuniteta.


Dakle, svaka osoba bi trebalo da koristi A-Beta-CarE preventivno u cilju zaštite od slobodnih radikala, a obavezno se preporučuje:


- kod virusnih infekcija

- kao zaštita od zračenja

- kod malignih oboljenja

- protiv stresa

- kod steriliteta

- kod tuberkuloze

- kod bolesti muških polnih organa (prostata...)

- kod bolesti očiju

- uvek kad je organizam oslabljen (preležane bolesti, operacije...)


Sastav: E vitamin (d-alfa tokoferol) 200IJ (667%), A vitamin ( u obliku provitamina betakarotina) 12.500 IJ(250%), Selen (L-Selenomethionine) 25 mcg (36%), pčelinji vosak, ruzmarin, sojino ulje, sojin lecitin, šargarepino ulje, ekstrakt rogača.


Način upotrebe: 1 do 3 kapsule dnevno


Pakovanje: 100 kapsula


Porudzbine na telefon: 011 - 3132352, 065 - 3132352
www.aloevera.co.rs


FLP store in Ireland


FLP store in Spain

FLP store in Netherlands



FLP store in Luxembourg
FLP store in Greece
FLP store in Australia
FLP store in Northen Ireland
FLP store in Canada
FLP store in United Kingdom

FLP store in USA

FLP store in Belgium

 

Нема коментара:

Постави коментар