понедељак, 7. фебруар 2011.

(064) Aloe Heat Lotion

(064)  Aloe Heat Lotion

crvena krema za zagrevanje

Aloe Heat Lotion omekšava kožu, duboko prodire u dubinu kože i izaziva osećaj toplote, a izrađen je od oko 70% od 100% stabilizovanog Aloe Vera gela.
Aloe Heat Lotion je izuzetan losion za masažu, kao sredstvo za lokalno smirivanje i relaksaciju. Obzirom na posebno svojstvo razvijanja toplote, Aloe Heat Lotion ima izuzetno umirujuće dejstvo.
Uputstvo za upotrebu: Naneti na kožu i masirati, po potrebi.
Upozorenje: Ne sme doći u dodir sa očima. U slučaju kontakta, oči isprati vodom nekoliko minuta.
Sastojci: Stabilizovani Aloe Vera gel 70%, destilovana voda, metil salicilat, propilen glikol, glicerinstearat, etil alkohol, mentol, trietanolamin, eukaliptusovo ulje, ulje koštice kajsije, petro- latum, sezamovo ulje, lanolin, jojoba ulje, oleinska kiselina, PEG -100 stearat, karbomer, alan- toin, lanolin, alkohol, askorbinska kiselina, diazolidinil – karbamid, metilparaben, propilparaben.
Aloe Heat Lotion (topli losion) je emulzija tipa ulja u vodi (U/V – emulzija) uravnotežene pH-vrednosti. Sadrži određene materije koje stvaraju toplotu kao što je npr. eukaliptusovo ulje (deluje opuštajuće i izvanredno je za masažu). Sportski lekari, maseri kao i treneri veoma cene ovaj proizvod zbog ublažavanja bolova i toplotnog dejstva.

Upotreba: Kod sportskih povreda, kao npr. istegnuća mišića, grčeva, nagnječenja, udaraca, iščašenja i slično je izuzetan. Može se primeniti i kod problema sa zglobovima i reumom, išijasa i artritisa. Dejstvo mu se može povećati ako se na povređeno mesto prethodno primeni Activator ili Aloe First.
HEAT LOTION nanosimo spolja na povređena mesta. Najbolje je naneti tri namaza i uviti, tj. omotati ih. Tim postupkom se otvaraju pore na koži. Ostavimo da deluje i kad pomislimo da više ne možemo izdržati, pečenje i bol nestaju. Koža nije vrela na dodir, već hladna. U proizvodu nema ničeg što bi štetilo. Ako ne podnosite unutrašnju toplinu, koju izaziva ova krema, preporučujemo da HEAT LOTION razblažite sa ALOE LOTION (plava krema) ili sa MOISTURIZING LOTION (ljubičasta krema).

Kako mogu nabaviti proizvode?






1 коментар: