понедељак, 10. јул 2017.

551 - Forever ESM Complex





Forever,  Forever ESM Complex


Forever ESM Complex sadrži unutrašnju opnu kokošijeg jajeta u prahu (NEM®) i ekstraktom kurkume. NEM® je prirodan izvor glukozamina, hondroitina, hijaluronske kiseline, kolagena i drugih proteina i aminokiselina koji ulaze u sastav zglobova. Ovaj patentirani sastojak je dokazan u naučnim radovima gde je potvrđeno njegovo dejstvo u podršci zdravom kretanju, povećanju pokretnosti zglobova, očuvanju zdrave hrskavice, smanjenju bolova u zglobovima i brzom oporavku nakon vežbanja - u suštini svemu onom što je potrebno vašim zglobovima. Dodatno smo poboljšali efekte u ovoj revolucionarnoj formuli dodatkom ekstrakta kurkume, i to u verziji koja koristi patentiranu tehnologiju emulziranja BioCurc®. Kurkuma je oduvek bila poznata kao biljka koja podržava zdrave zglobove, proizvodi antioksidanse, ali ovaj patentiran proces omogućuje čak do 200% veću bioraspoloživost - čineći maksimalnu apsorpciju u telu kako bi se ovaj fantastičan sastojak iskoristio.  Dugo je već poznato da glukozamin i hondroitin pomažu zglobovima i mišićima - ali mi želimo više od toga. Potrebno nam je nešto što brže deluje, sa kliničkim ispitivanjima, pa smo izvukli najbolje iz nauke i prirode i stvorili kombinaciju koja je dala rezultate za 7 do 10 dana. Potvrđeno je da je čak 5 puta efikasnija od samih glukozamina i hondroitina!
Opna ljuske jajeta, nazvana NEM®, je prirodan izvor sastojaka koji proizvode hondroitin, hijaluronsku kiselinu, kolagen i glukozaminoglikene. Ovaj naučno dokazan, odličan sastojak pospešuje anmplitudu pokreta, poboljšava stanje i fleksibilnost zglobova, čini hrskavicu zdravom, smanjuje bol u zglobovima i ubrzava oporavak nakon vežbanja. Ko bi samo pomislio da takav sastojak može da bude tako moćan?
Svemu tome smo dodali još jedan petentiran sastojak: kurkumin iz kurkume, i to ne u bilo kakvom obliku, već u obliku BioCurc koja poseduje novu tehnologiju spajanja sastojaka i njihove emulzije.
Poznato je da priroda uvek nagrađuje svojim fantastičnim korisnim dejstvima, i veoma smo zahvalni nauci da je izolovala i usavršila ove sastojke, dajući nam fantastičan proizvod.

 


AKTIVNI SASTOJCI:
3 kapsule sadrže: NEM® - unutra
šnja opna kokošijeg jajeta u prahu 500 mg, od čega: Kolagen 66 mg, Hujaluronska kiselina 2,75 mg, Hondroitin-sulfat 1,1 mg; Ekstrakt rizoma kurkume (Curcuma longa) 500 mg, od čega: Kurkuminoidi: 60 mg

 Sve dodatne informacije na tel. : 011-3132352, 065-3132352

Нема коментара:

Постави коментар