недеља, 23. јул 2017.

NEGA KOŽE POSLE MORA



-NEGA KOŽE POSLE MORA-
Kod preteranog izlaganja suncu, UV zraci prodiru kroz sve slojeve kože i oštećuju ćelijske membrane koje potom polako gube svoje „životne sposobnosti”. UV zraka na kožu deluje agresivno, ali na to treba dodati I loše dejstvo pesak, voda, vetar i so, što na kraju dovodi do znatnog slabljenja njene zaštitne barijere. Iako tokom dana provedenog na plaži imali dobru zaštitu i koža vam nije pocrvenela, epiderm se zagreje i zajedno sa znojem „oduzima” vodu onom dubljem sloju kože. Dobro je poznata izreka da „koža sve pamti” a da ne bi trpela posledice u vidu pega, fleka, melazmi, preranog foto-starenja, ili eventualnih prekanceroznih stanja nephodno je čišćenje, negu i zaštitu kože uraditi prirodnimi proverenim sredstvima. Kompanije Forever Living Products



Sonya® Aloe Deep Moisturizing Cream


Sonya® Aloe krema za dubinsku hidrataciju sa ekstraktom borove kore predstavlja najnoviji dodatak našoj izvanrednoj liniji Sonya proizvoda za negu kože. Ova krema za dubinsku hidrataciju će u potpunosti utoliti potrebe Vaše kože za odgovarajućom vlažnošću. Ekstrakt borove kore sadrži prirodne supstance nazvane OPC (Oligomerni Proantocijanidini) koje poseduju neke od najjačih antioksidantnih svojstava ikada nađenih u prirodi. Kao rezultat, ekstrakt borove kore se bori protiv slobodnih radikala u cilju očuvanja i jačanja kolagena u koži, najzastupljenijeg proteina u telu. Ova supstance inhibiraju i neutrališu dejstvo slobodnih radikala, štiti kožu od UVA i UVB zračenja pomažući da se smanji oštećenje prouzrokovano suncem i zaštiti ćelijski DNA.
 Naučnici smatraju da borba protiv slobodnih radikala predstavlja najbolji način odbrane od znakova starenja. Ekstrakt borove kore, u kombinaciji sa čistom, stabilizovanom Aloja verom, ceramidima i poslednjom generacijom hidrirajućih supstanci u našoj novoj Sonya Aloe kremi za dubinsku hidrataciju, pomaže održavanju i dubinskom dopremanju vlage u površinske slojeve kože zarad obnavljanja i očuvanja mladalačkog sjaja kože čineči je čistom, mekom i prozračnom. Ten postaje prozračniji, svetliji, ujednačeniji. Koža u celini izgleda svežije, blistavije, zdravije te ostaju samo pozitivni efekti sunčanja.
Pogledajte kratak video:  https://youtu.be/ESM8aqJeT2k
Za ceo komplet pogledajte: https://youtu.be/TKa6DUmmNWI
Proizvode porucite na telefone: 011-3132352 ili 065-3132352

Нема коментара:

Постави коментар