субота, 5. фебруар 2011.

(222) FOREVER ACTIVE PROBIOTIC



(222)  FOREVER ACTIVE PROBIOTIC

šest dobrih  mikroorganizama

Ljudsko telo je domaćin raznim vrstama mikroba tj. mikroorganizama. Oni žive na našoj koži, u našim ustima i svim delovima našeg gastrointestinalnog trakta. Procenjeno je da više od 400 različitih vrsta mikroba stanuje u ljudskom telu kao u svojoj kući – oni su čak mnogobrojniji nego ćelije u našem organizmu.
Mikrobi igraju važnu ulogu u našem opštem zdravlju i blagostanju. Neki mikrobi su loši, međutim većina mikroba je blagotvorna. Ove “dobre bakterije” su nazvane probioticima (od grčkih reči “za život”). Organizacija za ishranu i poljoprivredu pri Ujedinjenim Nacijama (FAO) definisala je probiotike kao “žive mikroorganizme koji u adekvatnim količinama, doprinose boljem zdravlju domaćina”.

Forever Living Products prepoznaje značajnu ulogu koju blagotvorni mikrobi imaju po ljudsko zdravlje i potrebu da se koriste kao dodatak ishrani.
Osmišljen da potpomogne zdrav digestivni sistem, Forever Active Probiotic je mala, laka za gutanje, tableta koja pomaže da se savlada neravnoteža u organizmu do koje dolazi zbog našeg izbora hrane i stila života koji neopaženo dovodi do smanjenog broja prirodnih probiotika. Forever Active Probiotic deluje pre svega u debelom crevu gde pomaže proces varenja hrane, tj. oslobađanje hranljivih sastojaka za absorpciju i pozitivno doprinosi normalnom ljudskom razvoju tela, pomažući da se održi balansiran i zdrav sistem.

Pošto su probiotici sami za sebe vrlo krhki (toplota i stomačna kiselina ih lako uništavaju), Forever Active Probiotic koristi ekskluzivnu, patentiranu tehnologiju koja obezbeđuje da se jedinstvena kombinacija probiotika, šest blagotvornih vrsta mikroba, oslobodi iz kapsulice tek kada dođe do željenog cilja: do debelog creva. Vrste probiotika u Forever Active Probiotic potiču iz roda Lactobacillus i Bifidobacterium, i to su:

Lactobacillus Acidopfilus   -  sprečava pojavu neželjenih mikroorganizama, sprečava njihovo umnožavanje i nastajanje
Bifidobacterium Longum   -  izbacuje loše bakterije i smanjuje pojavu gastrointestinalnih (stomačno-crevnih) oboljenja
Bifidobacterium Lactis       -  snižava nivo pH vrednosti u telu i sprečava porast nepoželjnih bakterija
Lactobacillus Rhamnosus   -  štiti intestinalni (crevni) trakt od nepoželjnih bakterija
Lactobacillus Bulgaricus    -  održava čistoću i balansiranost tankog creva
Lactobacillus Plantarum     -  čuva osnovne nutriente, vitamine i antioksidante u borbi protiv nepoželjnih supstanci u našoj hrani.

Ovaj proizvod je stabilan na sobnoj temperaturi i nije potrebno da se čuva u frižideru da bi sačuvao svoja svojstva.
Ono što je izuzetno u vezi Forever Active Probiotic je to što on deluje u tandemu sa Aloe Verom. Aloja deluje kao “prebiotik” koji hrani rast i obezbeđuje idealno okruženje za funkcionisanje dobrih bakterija. Ukoliko je vaš cilj da potpomognete zdrav digestivni sistem ili da povećate absorpciju hranljivih sastojaka i imunološki sistem, dodajte Forever Active Probiotic svom dnevnom programu dopunske ishrane.

Naročito se preporučuje kod:
-          osoba koje često putuju,
-          dijareja (proliva) kod dece i odraslih,
-          u naseljima gde je voda sumljivog kvaliteta,
-          dugotrajne upotrebe antibiotika,
-          citostatske i zračne terapije,
-          osoba sa oslabljenim imunitetom,
-          osoba sa gljivičnim oboljenjima.

Način upotrebe: Popiti 1 tabletu dnevno sa vodom (najbolje 0,3 dl Aloe Vera Gela razblažiti sa 1,5 dl negazirane mineralne vode) na prazan želudac ili minimum 2 sata posle jela. Kapsulu ne žvakati i gnječiti!

Pakovanje: 30 kapsula

Forever Activ Probiotic  (pdf)

4 коментара: