субота, 5. фебруар 2011.

(214) FOREVER ECHINACEA SUPREME


TRENUTNO NIJE DOSTUPAN!!!!         


      (214)  FOREVER ECHINACEA SUPREME

Njegovo ime “Echinacea” potiče od grčke reči «echinos» što znači «jež» a zahvaljujući obliku njegovog cveta i ploda.
M. R. Gilmore zapisao je 1918. da su aboridžinski indijanci Nebraske i Misurija bili upoznati sa upotrebom korena ove biljke koristeći ga za vidanje rana i ujede otrovnih zmija. U njihovom maternjem jeziku Echinacea je imala nekoliko naziva kao što su «mohkta», »ksapitahak», i «mika-hi»... Indijanci plemena Vrane iz Montane koristili su ime koje znači «kao pčelinja košnica» s obzirom na izgled cvetne krune. Iz ostataka na arheološkim nalazištima sela Sijuks indijanaca zaključuje se da je biljka prvi put upotrebljena oko 16. veka.
Za uvodjenje Echinacea-e u modernu farmaceutiku zaslužan je rad poznatih američkih hemičara John King-a i Kohn Uri Llozd-a koji su 1887. od Dr.Meyer-a dobili eliksir pod nazivom «Meyer-ov prečistač krvi» koji je bio spravljen od ove biljke. Škola eklektičke medicine čiji je predstavnik,gorepomenuti, Dr John King-a koja je imala svoje slavne dane u SAD-u krajem 19. og veka i početkom 20. og veka uključila je ovu biljku u sve svoje osnovne tretmane.

ECHINACEA PURPUREA I ECHINACEA ANGUSTIFOLIA

Forever Vam nudi ovaj izvrsni proizvod koji kombinuje najbolje osobine obe vrste Echinacea-e. Ovaj prizvod je bogat esencijalnim uljima, fitosterolima, vitaminima, flavonidima, taninima... koji ga čine izvrsnim pomagačem organizma protiv infekcija i posledica naglih klimatskih promena.

REGULARNA UPOTREBA OVOG PROIZVODA MOŽE POMOĆI :

-Zubnim apscesima ,kod faringitisa,laringitisa i infekcija grla
-Širom sveta Echinacea se koristi za tretman nekih alergija asociranih sa astmom
-Kod gripa, prehlade itd. (koriste ih sa propolis tabletama za bolje rezultate)
-Ojačava odbrambeni mehanizam u infektivnim procesima (rane, infekcije usta itd.)

DOZIRANJE

-Radi prevencije preporučuje se jedna kapsula dnevno na ukupno 8 nedelja. Prekinite doziranje na 2 meseca pre ponovne upotrebe.
-U slučaju infekcije, prehlade, alergija... uzimajte 2 kapsule dnevno dok preoblem traje.

Нема коментара:

Постави коментар