субота, 5. фебруар 2011.

(264) FOREVER AKTIVE HA


(264)  FOREVER  AKTIVE HA

Kako prolaze godine, pre ili kasnije, vreme ostavlja tragove na našem organizmu. Obavljanje fizičkih aktivnosti često postaje sve teže, zbog smanjivanja pokretljivosti. Mišići nam se zamaraju, a zglobovi jednostavno ne funkcionišu kako bi trebalo. Smanjivanje pokretljivosti je dosta deprimirajuće, jer više nismo sposobni da se bavimo omiljenim aktivnostima i ne možemo da budemo aktivni kao ranije. Sa revolucionarno novim proizvodom Forever Active HA-om, ipak postoji mogućnost da se reši i taj problem!

Naš organizam u osnovi funkcioniše kao biomehanički aparat, koji se sastoji od mišića, tetiva i 230 pokretljivih zglobova. Ovi zglobovi su u stalnom pokretu, od jutarnjeg ustajanja, sve do večernjeg spavanja. Ova ogomna upotreba, posle određenih godina dovodi do smanjivanja pokretljivosti zglobova. Naš organizam u toku prirodnog funkcionisanja proizvodi specijalni protein, hijaluron-kiselinu (HA), koji je odgovoran za održavanje vlažnosti i ispunjenosti mišića i zglobova. Starenjem, naš organizam proizvodi sve manje količine HA i time održavanje vlažnosti zglobova postaje problematično. Kao što je automobilima potrebno ulje da bi motor dobro radio, tako je i našem organizmu neizbežno potrebno „mazivo“ da bi zglobovi funkcionisali besprekorno. Rešenje pruža Forever Active HA !

Forever Active HA sadrži đumbir i kurkumu ( Curcuma longa ) i time je ovo postao jedan od najefikasnijih proizvoda za doponu ishrani na tržištu. Đumbir je već vekovima poznat u kineskoj medicini u održavanju funkcije zglobova u starijem dobu. Ulje korena kurkume je bogat izvor kalijuma i gvožđa, a klinička ispitivanja dokazuju da su oni efikasni u održavanju funkcije zglobova.

Forever Living je te dve lekovite biljke integrisao sa hijaluron-kiselinom i tako stvorio revolucionarno nov proizvod na tržištu. Forever Active HA je savršena dopuna naših proizvoda Forever Freedoma i MSM Gela. Kombinovanom primenom ovih dopuna ishrani, možete vratiti onu mladalačku pokretljivost i mobilnost koju želite!

Нема коментара:

Постави коментар