понедељак, 7. фебруар 2011.

(205) Aloe MSM Gel

 

(205)  Aloe MSM Gel

Kada ste željni umirujućeg opuštanja, potražite Aloinu MSM kremu: to je providan, svetli gel koji se koristi direktnim masiranjem mišića ili bolnih zglobova.
MSM je inače oznaka za Metil sumporni metan (Methyl Sulfanyl Methane), što je organska sumporna baza koja se nalazi kod gotovo svih živih organizama. U suštini sumpor je treći makroelement u našem telu. MSM se izvlači iz kore drveta, a koristio se za lečenje distorzija i posekotina mišića konja, od davnina.
MSM ulazi u sastav svake ćelije u organizmu i neophodan je u procesu sinteze proteina. Primarni je izvor sulfuril grupe kritične u formiranju zdravog vezivnog tkiva i funkcije zglobova. Sama po sebi ima snažno analgetičko i antiinflatorno (protivupalno) dejstvo.
Drugi glavni sastojak Aloine MSM kreme je prirodni, stabilizovani Aloe Vera gel. Lignini, sastojci gela od Aloe, dozvoljavaju proizvodu da stigne sve do oštećenih vlakana (tkiva), tako da dopire do ugroženih delova.
Aloina MSM krema je kombinacija ova dva moćna sastojka sa ekstraktima lekovitih biljaka i drugih probranih sastojaka za umirujuće olakšanje u bilo koje vreme.
Učesnici u maratonu ili drugim atletskim disciplinama koji telo izlažu ekstremnim naporima, trebalo bi da koriste MSM kao prevenciju ozleda mišića i za smanjenje rizika od grčeva. Osim toga, sindrom umora koji prati intezivne atletske aktivnosti i najčešće traje 8-10 dana, uz primenu MSM-a nestaje u roku od 2-3 dana.
Aloe MSM Gel je takođe idealna lokalna dopuna Forever Freedom-u, kako sportistima, tako i osobama koje imaju probleme sa poremećenom funkcijom zglobova. Smanjuje bol, smiruje upale zglobova i pomaže Forever Freedom-u u obnavljanju hrskavice i podmazivanja zglobova (sinovijalne tečnosti), te jača tetive i ligamente. Aloe MSM gel je nezamenljiv za masažu umornih nogu posle napornog dana.
Sastav: Aloe Vera Gel, MSM, glycerin, voda, ekstrakt brusnice, alantoin, sodium hialuronat, dimetikon, trietanolamin, tokoferol (prirodni E vitamin), ulje od lista čajnog drveta, ekstrakt ružmarina, ekstrakt kore žalosne vrbe, askorbinska kiselina, karbomer, disodium EDTA, metil- paraben, diazolidinil urea.
Upotreba: slobodno nanesite i umasirajte u one delove tela gde je potrebno. Ponovite nanošenje ukoliko je potrebno. Ukoliko dođe u kontakt sa očima, ispirajte vodom nekoliko minuta.
Sa novim Aloe MSM gelom sada imamo savršenu dopunu svim ostalim proizvodima koji otklanjaju bol i oboljenja mišića i zglobova:

Нема коментара:

Постави коментар